Congres Extraordinar PNŢCD – 29 ianuarie 2011

Biroul National de Conducere al Partidului National Taranesc Crestin Democrat a hotarat convocarea Congresului Extraordinar al PNTCD pentru data de 29 ianuarie 2011, la Bucuresti, forul suprem al partidului urmand a se pronunta asupra unor chestiuni organizatorice si politice.

Privind organizarea, este necesara marirea numarului de membri ai BNC asa incat hotararile sa fie luate cu participarea mai multor reprezentanti ai PNTCD. Astfel, se va mari si capacitatea de organizare si functionare a partidului. Se creeaza conditiile promovarii la nivelul conducerii partidului a unor lideri, accederii acestora in BNC, in scopul reconcilierii in interiorul PNTCD.

Fata de initiativele unor persoane aflate in afara cadrului statutar de a convoca asa-zise foruri ale partidului si a decide
astfel soarta PNTCD, acestea sunt nestatutare, nule de drept si nu vor exista hotarari luate in afara forurilor statutare ale PNTCD.

Congresul Extraordinar al PNTCD din 29 ianuarie 2011 este convocat si organizat de conducerea statutara a partidului.

Cu consideratie,

Presedinte PNTCD

Aurelian Pavelescu

Anunțuri

Etichete: , ,

7 răspunsuri to “Congres Extraordinar PNŢCD – 29 ianuarie 2011”

 1. tedy-org muncitoreasca Says:

  majoritatea taranistilor sunt in afara pntcd care nu vin langa pro bolsevicii sarbu ciorbea ciuhandru -cu pavelescu mai merge dar fara maries nu vine nimeni la partid -daca nu intelegem in al 12 ceas asta vom sta cu 1% pt multi ani –mult succes org muncitoreasca a pntcd care asteapta

 2. asociatia Says:

  Din mesajul d-lui Aurelian Pavelescu inteleg faptul ca, pana in 29.01.2009, pntcd-ul merge pe avarie, cum de altfel merge de cand d-lui a ajuns Presedinte. Nu pot crede ca cele prezentate in comunicat, sunt motivele reale ale convocarii Congresului Extraordinar. D-lui crede ca va reusi sa adopte politici benefice pentru viitorul partidului, extinzand numarul functiilor din BNC? Eu cred ca din contra. Eficienta se va diminua pentru ca, actul decizional va depinde de mai multe persoane, chiar dublu numarului existent, persoane care bineinteles, vor fi mai greu de convocat. Insa, poate d-l Presedinte Pavelescu nu are acum majoritate in BNC pentru adoptarea unor decizii ale sale, neimpartasite de ceilalti membrii, care probabil sunt majoritari. Si atunci s-a hotarat, inducandu-i in eroare pe ceilalti, sa convoace Congresul, pentru a coopta in foruruile supreme acolitii dumnealui care, sa-i sustina initiativele si poate interesele personale. Sau poate, este de buna credinta si chiar vrea reunificarea la nivel national a PNTCD dar nu prea sunt semnale de confirmare din partea aripii Radu Sarbu. – Daca nu se realizeaza reunificarea d-l Aurelian Pavelescu isi asuma cel de-al doilea esec si isi va da demisia? Eu, ca simpatizant, recomand membrilor de baza ai partidului, sa-si prezinte motiunile pentru viitorul formatiunii politice si sa candideze cati mai multi la functia suprema. Poate astfel, va reusi sa iasa din acrtualul con de umbra in care se afla formatiunea dupa Congresul din iulie 2010.

 3. Florian Says:

  Abia astept un congres in care sa fie aleasa o noua conducere,sunt salajan ,n-am saturat de nea veniti

 4. ornitoric Says:

  p.n.tc.c.d iasi , se zbate ca pestele pe uscat si a mancat un mare ….!!!!!

 5. reli craiova Says:

  si eu cred ca ar trebui incercat cu dl maries presedintele asociatiei 21 dec sa preia pntcd este un luptator anticomunist pe linia coposu inca din 89-90 –nu vad cine ar mai putea face ceva pt pntcd -de peste 10 ani nu obtinem mai mult de 1% la alegeri

 6. un Husean Says:

  sunt membru PNTCD, sunt totalmente dezorientat cu aceste doua aripi, nu stiu cum un element ca Pavelescu a devenit lider, consider ca este jenanant si cu totul neavenit prezenta unui asemenea individ, AFARA cu el, securistul Petrini este fara elementar bun simt, ce cauta acesta <> intre membrii PNTCD ? ? ? , LOCUESC IN iASI, asi dori un documentar in care sa expuneti <> cu toata aceasta malversatie din acest partid istoric, pacat de acest destin a unui partid de dreapta,RUSINE pentru acasta situatie de facto ! ! !

 7. bobocu Says:

  expuneti adresa unde putem conecta noua conducere a PNTCD-uli, chiar si pe adresa de e-mail

Comentariile sunt închise.


%d blogeri au apreciat asta: