Aurică, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!

Peripeţii, peripeţii…

La data de 01.06. 2011, reprezentanţii legali ai PNŢCD au fost prezenţi în incinta sediului central al partidului, din Bd. Carol I nr. 24, pentru a solicita accesul liber al echipei de conducere legală şi statutară. În acest scop, în prealabil, cu respectarea legilor ţării şi a Statutului Partidului, PNŢCD a încheiat un contract de prestări servicii pază şi protecţie cu o firmă specializată în domeniu, contract avizat de către Secţia 8 Poliţie Bucureşti.

Ceea ce s-a întâmplat în urma descinderii noastre la sediul central, va fi soluţionat de către organele competente ( Poliţie, Procuratură), dar eu doresc să vă informez asupra unor aspecte „relatate” de către un individ pe care îmi rezerv dreptul de a-l acţiona în judecată, pe numele său Aurelian Pavelescu :

– Nu eu am instigat la violenţă ci eu am fost cel bruscat şi ameninţat
– Nu noi suntem cei care ocupăm abuziv sediul partidului ci Pavelescu împreună cu 10-15 acoliţi
– Poliţia nu a cunoscut în detaliu că în acest moment nu există niciun fel de neclarităţi asupra dreptului de a conduce partidul şi de a administra patrimoniul acestuia, ea neluând în calcul pe nimeni altcineva în afară de cei legali, adică noi, dovada fiind acordul pentru angajarea firmei de pază
– Nu am fost scos afară de către poliţie ci am ieşit benevol, pentru a nu declanşa un conflict fizic între firmele de pază
– Nu am fost prezent acolo în altă calitate decât cea oficială, cea de Primvicepreşedinte ales şi validat de instanţă. Am fost singur şi fără intenţii sau manifestări violente
– În urma evenimentelor de ieri, PNŢCD a declanşat o campanie de dezvăluiri referitoare la activitatea lui Pavelescu din interiorul partidului şi din afara lui
– Actuala firmă de pază nu va mai putea să apere un individ ci va fi nevoită să respecte contractul semnat cu PNŢCD, nu cu persoana Pavelescu, şi de acest aspect se vor ocupa organele competente, inclusiv Poliţia
– Va fi declanşat un audit intern pentru a trage la răspundere pe cei care au batjocorit Instituţia Partidului, prin neplata utilităţilor, a chiriilor sau a oricăror alte datorii (ieri, cât eram prezent la sediul nostru, au venit cei de la Regia de Gaze pentru a întrerupe alimentarea)
– L-am informat pe Pavelescu de iminenta sa excludere din partid, şi sunt sigur că deja face socoteli pentru a vedea dacă mai are vreo formaţiune politică la care să nu fi aderat până acum
– Procedura de evacuare începută de către executorul judecătoresc continuă şi va fi încheiată în curând

Am solicitat audienţe la Comandantul Poliţiei Capitalei şi la Comandantul Secţiei 8 de Poliţie Bucureşti, în urma cărora, PNŢCD va primi un răspuns oficial cu privire la atribuţiunile Poliţiei în cazul obstrucţionării activităţii politice a unui partid, precum şi asupra nerespectării unei hotărâri judecătoreşti definitive.
Informez toţi membrii PNŢCD că mă declar dispus, în orice moment, să demonstrez că nu am a mă ruşina de nimic din ceea ce am făcut sau voi face în politică ori în viaţa privată, lupta actuală fiind pentru mine doar un exerciţiu pentru ceea ce va urma. Nu iau în seamă elucubraţiile unui sărman care, precum toţi dictatorii, nu vrea să plece decât împuşcat. Sunt convins că viitorul ne va arăta diferenţele majore de moralitate sau pregătire politică, între mine şi Pavelescu, care sunt net în favoarea mea. Sunt ultimele zvâcniri ale unui mistreţ rănit, care până acum a demonstrat tenacitate, dar care va afla în curând că şmecheria nu merge la nesfârşit.

Al dumneavoastră,

Daniel Remus Veres
Primvicepreşedinte PNŢCD

Etichete: ,

8 răspunsuri to “Aurică, nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”

  1. nukkupop Says:

    totdeauna la umbra dictaturi creste plaga abuzului si a coruptiei

  2. Grigore Muru Says:

    La Gorj reprezentanţii Dvs, poz 10 pe moţiunea Moiescu, nu permit accesul celorlalte orientări în sediul de curînd redeschis al partidului. Nu s-a primit nici o invitaţie la discuţii, invitaţie care trebuie adresată în primul rând celui care a contestat( adică mie) alegerea nestatutară în 2009 a conducerii actuale, după un interimat de 1,5 ani! La sediu doar fostul body guard, promovat în conducere, care intră şi iese mereu de la PDL, aflat în imediata apropiere, la fel ca poz 10, că preşedinte nu pot să-i zic! Vă înţeleg! E dureros să nu poţi intra în sediu mai ales când crezi că aceia care îl ocupă sunt nelegitimi!

  3. Calin Oancea Says:

    Ce zici Daniel si Liviule ? E adevarat ? Unde este apelul la unitate ? Cu body -guard la poarta Partidului ? La fel a procedat si Milut in anumite organizatii „ostile” !! Ce va deosebeste de ei daca procedati la fel? Numele liderului ? Fiti intelepti si veniti la negocieri. Nu il mai sfatuiti PROST pe D-nul Moescu. Aparent pare un tip OK. Cu scoala americana , l-a „executat” live pe Pavelescu…. Atat ca nu are dimensiunea politica pt. a conduce un Partid precum PNTCD (deocamdata). Sa ne intelegem, momentan nu vad liderul capabil sa faca asta. stacheta ridicata de Senior e prea sus….

  4. Marius Says:

    Asa si cum vedeti dv d-le Oancea aceasta preoblema rezolvata , avand in vedere ca , Pavelescu nu vrea si nici nu doreste sa paraseasca sediul si sa lase conducerea legitima ca sa intre in sediul central ca acesta sa poata a-si incepe activitatera politica…a-ti putea ca sa imi raspundeti cum a-ti proceda dv in acest caz , doarece in a critica sunteti foarte bun din cate se observa.

  5. marian Says:

    Este nevoie de PNTCD.Victor Ciorbea Presedinte.

  6. ani vrinceanu Says:

    asa este domnul Oancea, putina rabdare, timpul rezolva in favoarea celor care merita! sa auzim de bine!

  7. Manist Says:

    A fost MIC dintotdeauna! Numai prostia sau nebunia unora dintre noi, ca sa nu spun a noastra, a dus la perpetuarea acestei josnice politici, nicidecum national-taraniste, de scoatere a PNTCD-ului de pe (prima) scena politica, de blocare a activitatii si de distrugere prin infiltrati-intriganti, traseisti politici si alte elemente compromise, lipsite de moralitate. Din gunoaie moral-politice nu are ce sa iasa bun pentru PNTCD! Ii mai stiti pe cei care au fost desemnati, in ultimii ani, ca delegati la Congres, sa aleaga conducerea PNTCD-ului? Tot pe aceiasi ii trimiteti si acum? Chiar nu mai raspunde nimeni de dezastrul in care a ajuns partidul prin cea mai proasta „selectie”? CINE ESTE VINOVAT si CINE RASPUNDE DE STAREA IN CARE A AJUNS CEL MAI IUBIT PARTID ISTORIC – PNTCD ?

  8. ani vrinceanu Says:

    istoria se repeta, manistul are dreptate

Comentariile sunt închise.